БРОД И КО

БРОД И КО

бул. Владимир Вазов 6
София,
България
23.3534948
42.7031192
UserLikes
Име: БРОД И КО
Адрес: София, бул. Владимир Вазов 6
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.brod-co.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Трикотаж
Дейност:

Производство на трикотажни изделия - блузи, пуловери, жилетки, трикотажни прежди

Ключови думи: текстил, текстилни продукти, облекло, облекла, трикотажни прежди
  • Брод Трико


    БРОД ТРИКО ЕООД е специализирана в производството на трикотажни изделия. Модерното й оборудване включва 50 броя плетачни машини Shima Seiki - 5/7/12/14 файн, конфекционна техника на водещите фирми Juki, Соmрlеtt, КМF, Duerkopp, Сansai, гладачна и финишна техника Nepi Otello, Monti Antonio и Primus. В производството са ангажирани около 250 човека.

    Основните й клиенти са: NAVIGARE, WILLY BOGNER, CAMEL, BRAX, HEINRICH SAUER.
  • Брод Трейд


    БРОД ТРЕЙД ЕООД осъществява търговската дейност на холдинга. Предлаганите продукти могат да се закупят както на едро от складовете на фирмата, така и на дребно от фирменият магазин, намиращ се на адреса на фабриката.
  • Брод Лъки


    БРОД ЛЪКИ ЕООД също е специализирана в производството на трикотажни изделия. Оборудвана е със същата модерна техника включваща 40 броя плетачни машини Shima Seiki - 7/12/14 файн, конфекционната техника е на фирмите Juki, Соmрlеtt, КМF, Duerkopp, Rimoldi, Brother, гладачна и финишна техника Nepi Otello и Primus. В производството са ангажирани около 160 човека.

    Основни клиенти са: HEINRICH SAUER, SAINT PIERRE
  • Хотел Брод


    БРОД ТУР ЕООД ръководи откритият в края на 2003 г. хотел - ресторант Брод, намиращ се на бул. Симеоновско шосе №66. Доброто му разположение го прави примамлив както за бизнес клиенти, така и за туристически групи и гости на столицата.






 

Открийте ни в Google+